Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshopreeks KlimaatGesprekken

7 June 2022 @ 19:30 - 21:30

€45

Laura is als vrijwilliger verbonden aan Stichting KlimaatGesprekken. Begin juni start er een nieuwe workshopreeks. Online, dus 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝𝐰𝐢𝐣𝐝 beschikbaar voor Nederlandstaligen! En ik zou het supergaaf vinden als er wat mensen aansluiten die net als ik 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 wonen en/of in 𝐙𝐰𝐞𝐝𝐞𝐧/buitenland wonen. Daar zijn toch andere uitdagingen dan in stedelijk gebied met veel initiatieven en faciliteiten dichtbij. Maar dit is natuurlijk geen must, iedereen die interesse heeft is van harte welkom.

In 6 workshops van 2 uur ga je samen met gelijkgestemden op een positieve en praktische manier aan de slag om je voetafdruk te verkleinen. De groep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers die met elkaar het gesprek aan gaan over 𝐮𝐢𝐭𝐞𝐞𝐧𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐢𝐦𝐚𝐚𝐭-𝐭𝐡𝐞𝐦𝐚’𝐬. Jong, ouder, veel ‘duurzaamheidservaring’, of nog zoekende. Elke keer weten de deelnemers elkaar te 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐫𝐞𝐧 met goede tips en adviezen. En er ontstaat 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐢𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 in een veilige omgeving. Je krijgt een 𝐭𝐡𝐞𝐨𝐫𝐢𝐞𝐛𝐨𝐞𝐤 en een 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐛𝐨𝐞𝐤 (digitaal indien je buiten NL woont).

Wil je meedoen aan een workshopreeks of zoek je naar wat meer informatie? Kijk dan op 𝐰𝐰𝐰.𝐤𝐥𝐢𝐦𝐚𝐚𝐭𝐠𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤𝐤𝐞𝐧.𝐧𝐥. En je mag Laura natuurlijk ook persoonlijk een berichtje sturen. Hopelijk tot ziens op 7 juni om 19.30 uur, want dan is de 1e workshop (de vervolgdata staan op de website van Stichting KlimaatGesprekken)!

KlimaatGesprekken met Laura
KlimaatGesprekken met Laura

Details

Date:
7 June 2022
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
€45

Organiser

Stichting KlimaatGesprekken
View Organiser Website

Venue

online
Nederland + Google Map
View Venue Website